Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

Hjælp fra medlem til medlem

I kan stille spørgsmål af blandt andet teknisk art til hinanden og få svar fra medlemmer, der er parate til at hjælpe med deres viden om emnet. Jo flere, der benytter vores blog desto større gavn vil den blive til for os alle.
Webmaster og bestyrelsen vil med jævne mellemrum konkludere på og sammenfatte emner af generel interesse for fremtidige medlemmer og lægge dette stof ind i vore tekniske blogs eller biblioteket i vort medlemsstof.

autopilot lm 27

Fra medlem til medlemPosted by medlem Tue, August 28, 2018 20:24:10
Er der nogen der har erfaring med autopilot rorpind/ratstyring er der monteringsproblemer ved ratstyring

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by medlem Wed, August 29, 2018 20:57:03

hej - jeg har kun erfaring med ror-pinds pilot -en Raymarine ST2000 + fjernbetjening til min LM27'er. Den fungerer særdeles godt og jeg vil ikke kunne undvære den eftersom jeg ofte sejler alene. Autopiloten sejler lidt zig-zag hvorfor den ikke er anvendelig i snævre løb og render.
jeg har ingen erfaring med ratstyring - kun hvad jeg har hørt via facebook mv - og her antydes eksisterende slør i rattet vil blive forstærket med en autopilot på rattet. Efter min vurdering lyder det troværdigt..
vh Herluf