Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

Hjælp fra medlem til medlem

I kan stille spørgsmål af blandt andet teknisk art til hinanden og få svar fra medlemmer, der er parate til at hjælpe med deres viden om emnet. Jo flere, der benytter vores blog desto større gavn vil den blive til for os alle.
Webmaster og bestyrelsen vil med jævne mellemrum konkludere på og sammenfatte emner af generel interesse for fremtidige medlemmer og lægge dette stof ind i vore tekniske blogs eller biblioteket i vort medlemsstof.

Glastykkelse på LM 24

Fra medlem til medlemPosted by medlem Sun, September 23, 2018 20:05:18
Jeg er den glade ejer af en LM 24, gummilisterne er nu 40 år gammel og to er lidt utætte, jeg har undersøgt muligheder og må sande, det i første omgang bliver nye gummilister.
Jeg skal have bestilt den rigtige type gummiliste.
Man kan afmontere en rude og måle skrog- og rudetykkelse , det vil jeg helst undgå nu hvor den skal på land for vinteren.
Grundet arbejde, er jeg usikker på om jeg kan nå at montere ruden inden vejr og temperatur bliver ugunstig. Heller er lidt utæt rude frem for en hel afmonteret rude..

Er der nogen som ved hvor tyk ruderne og skroget er på en LM 24.

Venlig hilsen

Bent

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kim Rifsdal Wed, March 20, 2019 19:20:19

Hej Bent Jeg står i samme situation som dig, og vil bare høre om du har fået svar på dit spørgsmål? For så er jeg også meget interesseret i det

Posted by otto viborg Thu, January 31, 2019 17:01:21

det her er ikke lige svar på dit spørgsmål,men et modspørgsmål,hvor fandt du gummilister,jeg har en 27 og et problem med et vindue